Lift Summum 24 órás feszesítőkrém
Slim Logic alakformálókrém
Adrienne Feller Hyaluron szérum
Belnatur CC krém
Slider

Kedves Vásárlónk!

A koronavírus-járvány miatt webshopunkban a kiszolgálás és kiszállítás a következőképpen alakul a veszélyhelyzet fennállásáig:

1. Rendelési limitek: Adrienne Feller termékekből a rendelési minimum 40.000 Ft (egy rendelésen belül az Adrienne Feller termékek értéke haladja meg a 40.000 Ft-ot), a Belnatur termékekből pedig 20.000 Ft (egy rendelésen belül a Belnatur termékek értéke haladja meg a 20.000 Ft-ot), ezalatt a kiszállítást nem tudjuk vállalni. A Guinot termékekre nincs rendelési limit.

2. Jelen helyzetben a készleteink feltöltése akadozik, ezért előfordulhat, hogy egyes rendeléseket készlethiány miatt törölnünk vagy módosítanunk kell. Ha egy terméket nem tudunk szállítani, arról minden esetben e-mailben értesítünk téged.

3. A járvány a kiszállítási időket is negatívan befolyásolja, az általunk normál menetrend szerint vállalt 4-7 munkanapnál valószínűleg több időbe kerül, mire a csomagodat kézhez kapod.

Kérjük, hogy rendelésed leadása előtt a fenti szempontokat mérlegeld!

Köszönjük a megértésedet és együttműködésedet!

SzépségDiszkont

Termékinfó

Forgalmazott márkák: Guinot, Adrienne Feller, Belnatur
A termékek sok esetben díszdoboz (papírdoboz) nélkül kerülnek kiszállításra, mert csak így tudjuk a kedvezményes árakat biztosítani.

Fizetési lehetőségek

Bankkártya
(átmenetileg nem elérhető)

Utánvét

Átutalás

Szállítás

Házhoz szállítás
0-29 000 Ft-ig ⇒ 1 490 Ft
29 000 Ft felett ⇒ ingyenes

Szállításban partnerünk a Magyar Posta

Kapcsolat

info@szepsegdiszkont.hu

+36-70-231-6231

Ne feledd: a természetes szépség belülről fakad, de némi külső támogatás nem árt neki.