Gyakori kérdések

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben bruttó ár. A megrendelt kozmetikumok árát és a szállítási költséget előre utalással vagy utánvéttel egyenlítheted ki.

Jelenleg az alábbi fizetési módok közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:

Bankkártyás fizetés: a fizetés a Barion rendszerén keresztül történik. A Pénztárból a Barion fizetési felületére irányítunk, ahol bankkártyával vagy Barion egyenleggel tudod kiegyenlíteni a vételárat. A SzépségDiszkont nem látja és nem is tárolja a bankkártya adataidat.

Utánvétes vásárlás: a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned, készpénzben. Utánvétes fizetésnél 500 Ft-ot számítunk fel pluszban.

Előreutalásos vásárlás: a fizetendő összeget előre át kell utalnod az alábbi bankszámlaszámra:

Kedvezményezett: Farkas Zoltánné

Bank neve: Erste Bank

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-98100990

IBAN: HU10 1160 0006 0000 0000 9810 0990

BIC/SWIFT: GIBAHUHB

Személyes átvétel: rendelésedet személyesen 1075 Budapest, Dózsa György út 66. sz. alatt, a Szépségkozmetikában tudod átvenni, ahol készpénzzel és kártyával is tudsz fizetni.

Bankkártyás fizetés: kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban a Barion szolgáltatás segítségével.

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod
  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltöltött Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem. A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

További információ és ingyenes regisztráció a Barion oldalán: www.barion.com

Kiszállítással kapcsolatos kérdések

A csomagot kérheted házhoz szállítással, vagy MPL, Easybox vagy Foxpost csomagautomatába is.
A szállításban partnerünk a Magyar Posta, az Easybox és a Foxpost.

Kiszállítási díjak magyarországi szállítási cím esetén:
0 - 69.900 Ft-ig -> Foxpost csomagautomata: 1990 Ft, Easybox csomagautomata: 1790 Ft, MPL csomagautomata: 1790 Ft, MPL házhoz szállítás: 2790 Ft
69.900 Ft feletti rendelés esetén ingyenes
Az online megrendelt termékek kiszállítása általában 4-7 munkanapon belül történik. Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és vagy telefon útján értesítünk a várható kiszállításról.
Házhoz szállítás esetén a csomagot a posta az otthonodba vagy a munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy.
Csomagautomatából a posta, az Easybox és a Foxpost által megadott dátumig tudod felvenni a csomagodat.
Nem zárkózunk el előle, de ez mindig megbeszélés kérdése. A szállítási díj mindig a megrendelőt terheli, amelynek összegéről a rendelés beérkezését követően tudunk tájékoztatást adni. Külföldi szállítás esetén kizárólag előreutalás lehetséges.