Belnatur Vivrecel Eye Lift

11.200 Ft

Lifting hatású szemkörnyékápoló

Kiszerelés: 15 ml

Elfogyott

Leírás

Ez a hűsítő szemkörnyékápoló erősíti a szemkörnyéki bőr szerkezetét, visszaállítja a feszességét és rugalmasságát. Hatására a szemkörnyék nemcsak sima és bársonyos lesz, de a krémben lévő hesperidin aktiválja a mikrokeringést, így a szem alatti sötét karikák és táskák is eltűnnek.

Főbb hatóanyagok:

  • Spilanthes Acmella kivonat: azonnali és hosszú távú liftinget eredményez. A fibroblasztok visszanyerik az egymáshoz való kapcsolódási képességüket, valamint megerősítik a hozzájuk kapcsolódó kollagén rostokat is.
  • 3D Tensor: zabból kinyert természetes poliszacharid. A bőr felületén filmréteget képez, amely azonnali lifting, kisimító és ránctalanító hatású, csökkenti a mimikai ráncokat.
  • Hesperidin: citrus héjának fehér hártyájából kivont bioflavonoid. Azonnal javítja a mikrokeringést, segít legyőzni a stressz, a fáradtság, az alváshiány és a hideg okozta negatív hatásokat. A szem alatti sötét karikák halványulnak, a fáradt, sápadt bőrfelszín élettel telivé válik.
  • Koffein
  • Szilícium

Reggel és/vagy este kenjük be a szemkörnyéki bőrt. Ha hűtőben tartjuk a krémet, hatékonyabban csökkenti a duzzanatokat és a sötét karikákat.

Érdekelhetnek még…