Posted on

Belnatur – Bőrápoló termékek Spanyolországból

Belnatur termékek

A Belnatur Spanyolország egyik legjelentősebb kozmetikai nagyvállalata, amelyet 1979-ben alapított a gyógyszerész és vegyész végzettségű Jose Maria Ribera Barcelonában. Professzionális készítményeit elsősorban szépségszalonok, spa- és wellness központok alkalmazzák az arc- és testkezelések során, azonban a lakosság is megvásárolhatja kis kiszerelésű termékeit otthoni ápolásra.

A Belnatur küldetésének tekinti a folyamatos kutatást és termékfejlesztést, hogy valós bőrproblémákra valós, működő megoldást nyújtson. A termékek aktív hatóanyagai természetes forrásból származnak, csakis növényi vagy tengeri eredetű anyagokat használnak, eleget téve a legmagasabb szakmai elvárásoknak is.A Belnatur széles termékválasztéka az arc- és testápolás, illetve a fényvédelem minden területét lefedi. A kínálatban megtalálhatók a száraz, zsíros és kombinált bőr ápolására kifejlesztett készítmények csakúgy, mint a speciális bőrproblémák (akne, ráncok, stria, cellulit, pigmentfoltok) kezelésére szolgáló termékek is.

A Belnatur fényvédők úgy biztosítanak egyenletes barnulást, hogy közben DNS szinten védik a bőrsejteket az UV sugarak roncsoló hatásával szemben.

A Vivrecel termékcsalád petyhüdt, érett bőrre ajánlott. A frangipáni és sáfrány növényi őssejtek antioxidáns hatásuk révén fokozzák a sejtek anyagcseréjét, a borsópeptidek pedig erősítik a kötőszövet szerkezetét. A lifting hatás révén a bőr rugalmasabb és életerősebb lesz.

A Top Cell termékek aktív peptidekkel, hyaluronsavval kisimítják az érett bőr ráncait és mimikai barázdáit, visszaállítják a bőr rugalmasságát.

A Secret érett bőrre kifejlesztett regeneráló termékcsalád. Ezek a készítmények erősítik a bőr védelmi rendszerét, lassítják az öregedés folyamatát és csökkentik a ráncokat. A hatóanyagok között fibroblasztok, aminosavak, poliszacharidok, növényi olajak és kivonatok találhatók.

A Re-Vital multivitaminos készítmények A, B, C és E-vitaminokkal regenerálják és megújítják a bőrt, lassítják az öregedés folyamatát.

A Radiance krémek védik a bőrt az irritációt okozó szennyezőanyagoktól, a kiszáradástól és a ráncok kialakulásától, valamint a mikrocirkuláció serkentésével visszaállítják a bőr egészséges ragyogását.

Zsíros, problémás bőrűek a Pur-Skin termékek közül válogathatnak. Ezek a készítmények szabályozzák a túlzott faggyútermelést, visszaállítják a bőr higiénikus, tiszta állapotát.

A Privilege luxus anti-aging termékek a gyöngyház, a fehér orchidea, a pezsgő és a rubin bőrfiatalító hatása révén sikeresen veszik fel a harcot az öregedés tüneteivel szemben. A kollagén- és elasztintermelés fokozásával erősítik a kötőszövet szerkezetét, megkötik a szabadgyököket, serkentik a mikrokeringést, hidratálják és feszesítik a bőrt.

A sápadt, élettelen bőr újra bársonyos és ragyogó lesz a Belnatur Oxygen termékekkel. Hatásukra gyorsul a sejtek közti oxigénszállítás, nő a sejtek oxigénfelvevő képessége, valamint a hámsejtek is gyorsabban regenerálódnak.

A túlzott melanintermelés miatt kialakult pigmentfoltokat halványítja a Natural White. Hatására csökken a melanintermelés, egyenletesebb lesz a bőrtónus és nem alakulnak ki új foltok.

A Gravity termékek növelik a bőr sűrűségét, késleltetik a sejtöregedést, feszesítik és rugalmasabbá teszik a bőrt.

A tág pórusok csökkentésére fejlesztették ki a Glycoline vonalat. Hatóanyagai csökkentik a faggyútermelést, serkentik a kollagénképződést, finomítják a kitágult pórusokat.

A Bodycell alakformálók hatóanyagai feszesítik a laza kötőszövetet, a zsírpárnák lebontásával karcsúsítanak és megakadályozzák a narancsbőr (cellulit) kialakulását.