Guinot Concentre Life Influx

60.900 Ft

Regeneráló, öregedésgátló koncentrátum

Kiszerelés: 30 ml

Leírás

High-tech koncentrátum a sejtdegeneráció megelőzésére. Ez a koncentrált szérum alapjaiban fiatalítja meg a bőrt. Hatására a fáradtság jelei eltűnnek, az arc teltebb, simább, tökéletesen revitalizáltnak tűnik, és egészségesen ragyog. Gazdag hatóanyag-tartalma révén a kötőszövet megújul, feszesebb és tömörebb lesz, a ráncok kisimulnak, az öregedés folyamata lelassul.

Főbb összetevők:

  • Infludermin: hatására stimulálódik a bőr beidegzése, ami kulcsszerepet játszik az epidermális regenerációban és a bőr fiatalos megjelenésében. A bőr újra tömörödik és regenerálódik, miközben javul a sejtkohézió és meghosszabbodik a sejtek élettartama.
  • 56 biológiai aktív anyag: aktiválja a sejtregenerációt és az anyagcserét. Ezek olyan helyreállító elemek, amelyek nélkülözhetetlenek a sejtek életéhez, fejlődéséhez, revitalizálják a bőrt és fokozzák a ragyogást.
  • Hialuronsav: a természetes hialuronsav szintézise serkenti a ráncok kisimulását, javítja a vérkeringést és kisimítja a bőrt.

Reggel és este vigyük fel a tiszta arcra, az ápolókrém előtt, kúraszerűen. Kerüljük a szem környékét. Az Infludermin optimális hatásideje 2 hónap, így a kúra hossza minimum 8 hét legyen.

További információk

Összetevők

Water/Eau (Aqua), Glycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Methyl Gluceth-20, Polysorbate 20, Maltodextrin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Sodium Chloride, Voandzeia Subterranea Seed Extract, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Glucose, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Glutamic Acid, Magnesium Sulfate, Sodium Phosphate, Glutamine, Lysine HCl, Arginine, Hydroxycitronellal, Leucine, Alanine, Glycine, Potassium Nitrate, Sodium Acetate, Sodium Sulfate, Valine, Proline, Tyrosine, Aspartic Acid, Methionine, Threonine, Adenine, Phenylalanine, Serine, Histidine, Isoleucine, Hydroxyproline, Tryptophan, Cysteine, Disodium Adenosine Triphosphate, DNA, RNA, Cholesterol, Adenosine Phosphate, Ascorbic Acid, Ethyl Linoleate, Ethyl Linolenate, Ethyl Oleate, Glutathione, Inositol, Niacin, Niacinamide, Pyridoxine HCl, Adenosine, Biotin, Calcium Pantothenate, Cytosine, Folic Acid, Guanine, Riboflavin, Thiamine HCl, Thymine, Tocopherol, Uracil, Xanthine

Érdekelhetnek még…